Jämförelse vecka 35+0

image76 image77

image78 image79

Viktjämförelse
Tilda: +12
Signe: +14
Freja: +16
Ammi: +9

SF-mått
Tilda: 35
Signe: 36
Freja: 39
Ammi: 36

Vecka 35+3

Känner mig verkligen väldigt fräsch fortfarande. Visst lite foglossning, elefantfötter, karpaltunnelsyndrom, sura uppstötningar m.m., men jag har ändå bra med kraft och orkar hålla igång på dagarna.
Tyvärr har det fortfarande inte blivit nån tid över att packa BB-väskan och förbereda inför Ammis ankomst, men jag ska ta mig i kragen på söndag. 

Vecka 35+0

Jaha, så fick äldsta tjejen vattkoppor. Så INTE BRA!!!!! Nu vill det allt till allt Ammi håller sig kvar i magen ett antal veckor till, annars vet jag inte vad vi gör. Hur typiskt kan det vara???

"Att göra"-lista

Packa BB-väskan:
- Videokamera (Köpa batteri och film)
- Digitalkamera (leta fram laddare)
- Ombyte till mig
- Kläder till Ammi
- Babyskydd (tvätta klädsel)
- Kexchoklad
- Pepsi
- Gördel (Köpa)
- Sjal (tvättas)
- Borste
- Hårsnodd
- Linser
- Glasögon
- Schampoo+Balsam
- Deo
- Hudkräm

Hemma:
- Bädda Ammis säng
- Skötbord (köpa)
- Tvätta Ammis kläder 

Kommer inte på mer nu så jag får komplettera allteftersom. 

Vecka 34+6

Besök hos BM idag. Allt såg bra ut och hon gjorde även en viktskattning. Ammi väger nu 2980 vilket är +15%. Känns jättebra att hon inte ät så farligt stor utan beräknas bara väga runt 4 kg vid bf.

V 34+6 (jmf. 33+6)
Vikt +8,5 kg (+8,5)
HB --- (117)
Blt 117/65 (117/69)
SF 36 (33)


Vecka 34+3

Hur många inviger en ny butik gravida i vecka 35???!!!
Jag har iallafall gjort det och är sååååååå stolt!

image75

Här jag i fullt sjå med att rätta till lite.

Vecka 34+2

Idag har jag jobbat med att irodningställa min nya butik från 08:00-01:00. Fullständigt ledbruten och dödstrött, men känner mig som rena superkvinnan som ändå klarar av att ro detta iland med 5 veckor kvar till bf.
Natten var dock inte rolig. Fogarna totalstrejkade och då jag skulle upp och kissa kunde jag inte lyfta på benen när jag skulle upp på toa så jag fick släpa benen i golvet när jag gick och såg nog riktigt komisk ut.

Vecka 33+6

Känns verkligen som att livet börjar komma tillbaka till mig. Sover bra på nätterna, förutom de jobbiga vändningarna i sängen och toabesöken, men det känns ju fullt normalt om som rena lyxen jämför med hur jag har haft det. Just nu känns det som att jag kommit ur en zombie-tillvaro och vaknat till liv igen.

Vecka 32+2

Mår så mycket bättre nu. Jag har fortfarande klåda, den var mycket bättre igår, men idag har den börjat bli sämre igen. Jag fick provsvaren igår eftermiddag och mitt gallsyrevärde låg på 39 nu jämfört med 28 en vecka tidigare. Så jag klarade mig precis under gränsen på 40 då det börjar bli värre och de börjar diskutera andra åtgärder.
På måndag ska jag ta ett nytt prov, får väl se vad det säger.

Vecka 32+6

Klådan är liiiite bättre, kanske. Jag har iaf sovit lite inatt, men jag har nog kliat mig i sömnen för jag var blodig när jag vaknade.
Var till BM igår och tog nya prov som jag får svar på på torsdag, innan dess gör de ingenting.

Hursomhelst så har det iaf uppstått helt nya problem.
Jag har haft grymt ont högt upp i magen med jämna mellanrum sen igår förmiddag. Kände mig helt död av smärtorna igår så jag gick bara runt som en zombie.
Haft lite värk i magen även inatt och det har tilltagit nu på morgon.
Så när jag skulle gå på toa imorse kände jag att det blev helt blött i trosorna och när jag kollar är det en stor slemklump där.
Jag har förvärkar med jämna mellanrum, var 10:e minut och har redan varit på toa två ggr idag och då lös i magen.

Så jag ringde BM och hon tyckte absolut att jag skulle kontakta förlossningen.
Så jag har varit där idag och de har gjort en massa koller.
Allt såg bra ut förutom att jag hade äggvita i urinen, 3+, vilket tyder på infektion. Så de skulle göra en odling så får vi väl se vad detta resulterar i.

Vecka 32+2

Läser i gravidforum och pratar med andra höggravida som gnäller över att de ligger obekvämt eller måste gå upp och kissa en gång i timmen eller varannan.
Ursäkta mig, men det låter just nu som rena önskedrömmen för mig.
Jag kanske får sova 1-2 timmar på en hel natt.  Och har jag sovit en hel timme i ett sträck är det sååååå skönt. Tyvärr så slumrar jag bara till 5-10 min i taget innan jag vaknar av klådan igen.
Börjar känna mig hemskt orolig att inte medicinen ska fungera. De har sagt att det ska ta en vecka att få full effekt, men nu har jag ätit den 3 dagar och klådan har blivit värre.
Gillar verkligen inte mig själv just nu, för jag fräser och ryter åt ALLA och jag är en hemskt orättvis och otrevlig mamma. Men jag blir knäpp i huvet på riktigt om det inte slutar klia snart.
Jag äter Ursofalk, Tavegyl och smörjer med Zinkpulverlösning, men det känns inte som att det hjälper nåt.
Tycker så grymt synd om mig själv!

Magbilder 30+0 och 32+0

image71


image72image73
image74

Vecka 32+0

FY SJUTTON vad livet känns pest!!! Jag är så trött just nu att jag håller på att bryta ihop. Flytten tog verkligen knäcken på mig och idag ringde BM med mina provsvar. Inget bra tecken när hon sagt att det ska ta minst en vecka, men brukar ta två, och hon ringer tillbaka efter bara några dagar. Jag har fått Hepatos igen och det ordentligt. Så jag ska börja medicinera redan idag och imorrn kommer hon konsultera läkare mer ingående.

Veck 32+0

FY SJUTTON vad livet känns pest!!! Jag är så trött just nu att jag håller på att bryta ihop. Flytten tog verkligen knäcken på mig och idag ringde BM med mina provsvar. Inget bra tecken när hon sagt att det ska ta minst en vecka, men brukar ta två, och hon ringer tillbaka efter bara några dagar. Jag har fått Hepatos igen och det ordentligt. Så jag ska börja medicinera redan idag och imorrn kommer hon konsultera läkare mer ingående.

Jämförelse vecka 30+0

image67 image68 
                       Tilda                                                          Signe
image69 image70
                     Freja                                                           Ammi

RSS 2.0