Vecka 13+5

Vem hinner vara gravid?
Ja, inte jag iaf! Måste verkligen påminna mig själv om att det ligger en bebis i magen. Är dessutom relativt krämpfri,så min kropp hindrar mig inte heller. Hela denna veckan har jag städat och homestylat hemma och det har inneburit massor med hårt arbete och tunga lyft. I fredags grejade jag från 8 på morgonen till sena kvällen utan paus. Jag hann inte ens äta lunch. Och i lördags var jag så trött att jag satt helt apatiskt i soffan hela dan och gick bara upp när det kom kunder. Jag hade även lite ont i ryggen och ena höften igår, men tröttheten var värst.

Vecka 12+5

Fy sjutton vad jag hatar att vara sjuk! När jag nyser så får jag dessutom kramp i magen som håller i sig en 5 min. Jag ser nog väldigt kul ut då iaf, för jag kan inte räta ut ryggen på en 5 min efteråt.

Vecka 12+1

Var så nervös imorse att jag trodde att jag skulle kräkas, trots att jag känt mig relativt cool innan. Och precis innan vi skulle gå in tänkte jag att, hon kommer säkert säga att det inte blir nåt NUPP eftersom bebisen är död.
Snacka om att jag blev glad och lättad när jag såg att bebisen sprattlade och levde därinne :D

BM gjorde iaf en grundlig undersökning och kollade allt som gick och det såg helt normalt ut. Men när hon mätte nackspalten blev jag nervös, jag tyckte den såg väl bred utoch den hamnade också strax över översta kurvan, men ändå godkänt.


Resultatet blev:
Enligt ålder före nupp
DS 1:629
Trisomi 13+18: 5152


Efter NUPP
DS: 1:5135
TR 13+18: 1:60816


Vecka 12+0

Kan det vara möjligt att tiden går så här fort???? Vecka 13 redan, jag testade ju nyss pluss.
Den senaste veckan har jag mått så grymt illa, både morgon och kväll. Så jag har varit tvungen att äta frukost två ggr för att klara av att skjutsa barnen till dagis.
Men däremellan har jag varit pigg och idag var jag ute med Friskis & Svettis och gick stavgång i 50 min. Det var jättehärligt. Jag älskar verkligen att träna!

Magbild 11+1

Var bara tvungen att ta en bild idag. Jag har haft världens växtvärk inatt och idag och magen ser faktiskt betydligt större ut.

image29

www.SveaLi.se

Vecka 11+1

Idag har jag varit på Barnmorskegruppen och tagit blodprovet till KUB. Jag fick även göra att UL och lilla pyret var helvild idag igen. Jag har inte varit med om att någon av de andra varit fullt så aktiv i magen. Hoppas det inte är för länge kvar tills jag får känna sparkarna också.

Namnfunderingar

Några tjejnamn jag gillar:
Selma
Elsa
Ellen
Greta

Tar gärna emot fler förslag som passar ihop med Tilda, Signe och Freja.

Killnamn har vi nog ett färdigt!

Vecka 10+4

NU har jag börjat må superilla på mornarna! Jag har bara mått lite illa ibland innan så jag hade börjat tro att jag skulle klara miglindrigt undan denna gång. Men igår var jag sån ära att kräkas flera gånger och imorse fick Michael ge mig frukost på sängen för att jag skulle klara att ta mig upp. Men det känns iofs fortfarande ganska lindrigt eftersom jag blir bättre så fort jag ätit. 

NUPP/KUB

Jag har bokat in mig för undersökning nu på Barnmorskegruppen i Göteborg. Så på onsdag ska jag dit för blodprovet och datering,sen är det NUPP nästa onsdag. Hoppas nu att det blir fina siffror så jag slipper FVP.


Vecka 10+2

Idag har jag promenerat ungefär 1,5 mil skjutandes barnvagn. Jag lämnade bilen på service på andra sida stan och sen vara det bara att gå. Med tanke på hur jag har mått vid den här tiden de andra graviditeterna så är det otroligt att jag klarade det. Men det var faktiskt riktigt skönt att motionera ordentligt. 

RSS 2.0