Besvikelse

Så besviken som jag är idag har jag nog inte varit sen jag missade första uppkörningen -94.
Jag hade hittat en perfekt lokal att ha min barnbutik i, och även varit och kollat på den. La till med riktig charmoffensiv till ingen nytta, ägaren hyrde ut den till två andra. SUCK!
Nåja, det är bara att bryta ihop och gå vidare.

Stolt!

Idag har vi varit på vårt första föräldramöte och det var jättebra. Vi är helnöjda med förskolan barnen börjat på.

När vi satt där och pratade med de andra föräldrarna så frågar en kvinna mig om inte jag också bor på B. Jo, det gör jag ju. "-Åh, då är det dig jag brukar se med alla barnen och hunden. Jag är så imponerade av dig för du ser alltid så glad ut och du får det att se så lätt ut."  Kan tillägga att denna kvinna själv har fyra barn vilket får hennes kommentar att betyda ännu mer.

Hur stolt tror ni inte jag känner mig nu!

Julkrubban 2006

Ja, det är ju sent påtänkt att berätta om denna uppvisning, men insåg i dag att jag glömt.
Hur som helst så var jag och Freja med i 2006 års uppsättning av Julkrubban vid Landskyrkan i Alingsås. Freja spelade Jesusbarnet och jag hade den självklara rollen som jungfru Maria. Det jag ju vem som helst förstå att ingen kan vara perfektare än jag för denna oskuldsfulla roll. Jag menar jag har ju "bara" tre små oäktingar.

Det var 5-6 föreställningar per dag i fyra dagar och det var runt 1200 besökare. Väldigt kul var det och mycket uppskattat, speciellt av vår äldsta besökare Matilda 102 år!!

Freja skötte sig utmärkt och charmade självklart alla besökare.

142369-28

142369-29

TRÖTT!!!

Ibland blir jag bara såååå trött. Trött på att vara alla till lags. Trött på att jämt försöka få alla andra att må bra. Trött på den enorma empati jag besitter. Trött på att må dåligt för att andra mår dåligt. För vad har man tillbaka? Inte ett skit!

Jag ställer alltid upp när det gäller så varför måste andra belöna mig med att skita fullständigt i mig när jag behöver stöd? Tänker ofta att jag ska börja säga NEJ, men jag kan inte. Ber nån om min hjälp så har jag sagt ja redan innan jag ens har hunnit tänka. Blir så trött på mig själv och den orättvisa värld vi lever i.


Dolly!! Dolly!! Dolly!!

Fortfarande lyrisk efter kvällens konsert. Dolly Parton är verkligen helt FANTASTISK! Jag tycker synd om alla som missade detta underbara framträdande. T.o.m. min hårdrockande sambo njöt av att se en otroligt proffsig 61-åring framföra ett urval låtar.

Hade jag inte bestämt att öppna min e-butik på fredag så hade jag nog försökt få tag i biljetter till Stockholm också.  

Ångest!

Inatt ska vi försöka avvänja Freja från bröstet. Har så blandade känslor inför detta.
Jag vill sluta amma, eftersom jag inte orkar vara utan ordentlig sömn längre. Jag har ofta ont i brösten. Hon äter så mycket annat och behöver inte amma längre. MEN samtidigt känns det jättejobbigt och egentligen så vill jag nog fortsätta amma ett tag till................... eller inte.
Ångest m.a.o.

På tu man hand!

Igår var jag och Michael ute på Rumpan Bar och käkade trerätters middag och delade en flaska vin. Behöver jag förklara hur lyxigt det kändes? Barnen var hos mormor och morfar och vi sov också där på natten, men kvällen hade vi helt för oss själva. Helt underbart att få en chans att faktiskt prata ostört med varandra, det är vi inte bortskämda med.

Inte lika kul :-(

Var iväg med barnen idag på en gympasal som vi brukar hyra en gång i veckan.
Då är det en mamma där som börjar prata om vikt med mig. Plötsligt säger hon, -Jamen, du har väl också en 10 kg kvar efter förlossningen??
-Nja, säger jag, det beror ju på hur man ser det. Jag förväntar mig inte att gå ner till vad jag vägde innan barnen. Men det hade varit skönt att gå ner 4 kg ungefär. -Jaså, säger hon då och titter fundersamt ner på mina höfter.

Men HALLÅ!!! Är det bara jag som tycker detta var helt idiotiskt och lite elakt??? Ok för att man kan diskutera vikt och så men att komma med så plumpa kommentarer är väl onödigt?!

Iiiiiiiiihhhhhh!!!!!!!

Första leveransen kom idag! Två stora bruna kartonger som jag bara slet upp.
Och jag måste säga att jag var positivt överraskad, för grejerna var finare i verkligheten än på bilderna. Annars brukar det ju vara tvärtom.

Jobba, jobba, jobba!!!

Så kul det är att jobba när man jobbar för sig själv! Jag har jobbat varje ledig stund de senaste veckorna och idag har jag suttit precis hela dagen. Men snart är det dags att öppna min egen lilla butik på nätet. Jag längtar så jag håller på att spricka!!!! Samtidigt så är det så nervöst att jag nästan svimmar. Mycket tankar far genom mitt huvud dygnet runt för tillfället. Jag har verkligen ingen aning om hur det blir när jag väl öppnar butiken. Tänk om ingen vill köpa nåt och jag står där med en massa grejer?Nåja, det känns iaf helt underbart och 100% rätt att jag har tagit steget och vågat.FRISKT VÅGAT, HÄLFTEN VUNNET!!!!

Brännskada del 3

Tre veckor efter att Signe brände sig tog jag denna bild. Förutom att huden är lite röd/blå/lila så ser det verkligen jättefint ut. Huden är mjuk och fin och ingen ärrvävnad.

142369-27