Signe 3 år

Så blev Signe 3 år i tisdag och visst brukar man alltid undra vart tiden tar vägen, men nu fattar jag verkligen INGENTING. Hur kan min lilla bebis vara 3 år redan???
Lider av en grym sömnbrist just nu och orkar inte skiva så mycket, men jag bara måste slänga in en bild på hennes fördelsedagstårta som jag är oerhört stolt över!

142369-26

Affärsresa

Det låter väl det..... affärsresa!
Men det är precis under den kategorin helgens aktiviteter hamnar.
Jag har varit på CIFF Kids, eller för den oinvigde Copenhagen Internationel Fashion Fair och då barndelen. Wow, säger jag bara! Vilken upplevelse! Så mycket fina kläder jag sett och så inspirerad jag känner mig nu. Jag fick behärska mig och gick därifrån redan efter  2 timmar. Jag kan ju inte köpa in allt jag ser, hur fint det än är. Men jag har nu knutit en hel del kontakter och känner mig ivrig att gå vidare med mitt företagsprojekt.

Ännu gladare och ivrigare blev jag idag när jag kom hem och hittar ett brev från banken som meddelar att jag fått lånet beviljat. Hurra!!!! Nu saknas bara att allt ska bli klart med myndigheterna, då jag fick avslag på mitt företagsnamn och nu skickat in ett gäng förslag till. *Väntar, väntar*

Brännskada del 2

Signes brännskada läker jättefint och det vätskar sig inte alls så farligt längre. Såret är rött och fint och det syns ingen antydan till infektion. Hon besväras av det lite då och då, men det beror nog bara på obehaget av att det läker.

142369-25

Fredagsdramatik!! *Varning för lite stark bild*

Vi skulle ha en riktig familjemiddag så här på fredagkvällen efter en seg vecka. Så jag skulle för första gången göra  kålpudding som både jag och Michael älskar. Så där stod jag och slavade vid spisen en bra stund och såg fram emot att hela familjen snart skulle sitta vid bordet och mumsa och prata om dagen som varit. Barnen stod och tittade på och jag säger till dem att akta sig för den varma spisen för vi vill INTE spendera fredagkvällen på akuten.

När kålpuddingen var färdig tar Michael ut den ur ugnen och häller av skyn i en bunke och jag börjar med såsen. På ett ögonblick innan jag ens hinner reagera så fattar Signe tag i bunken och skakar den så kraftigt att det skvätter ut en massa het sky över hennes ena handled. Hon har en tröja på sig och hon sliter genast tag i den och försöker i panik slita av sig den.

Först blir jag bara irriterad över att hon jämt ska vara på allt, men ganska snart förstår jag att det faktiskt gick illa. Så jag sliter av henne tröja och ser direkt att huden runt hennes handled har lossnat och rullat ihop sig.  PANIK!!! Så jag ropar bara -Hjälp! och Michael kommer springande. Rekordsnabbt får vi in hennes hand under rinnande vatten och Michael springer efter telefonen och ringer 112.

142369-22

Efter ca. 5 minuter kommer ambulansen och Michael och Signe åker iväg. Väl på sjukhuset hade de, trots att det var överfullt på akuten, fått ett rum direkt och de hade omedelbart lagt köldomslag och gett Signe Alvedon.

Läkaren kom sen och undersökte och allt såg ok ut och Signe fick bandage och sen fick de åka hem. På måndag ska vi vända oss till BVC för att få bandagen bytta och såret kollat. Under hela proceduren var Signe otroligt tapper, även om hon grät av smärta emellanåt. Hon är fantastisk, min lilla Signe.

142369-24

Detta var verkligen ingen rolig fredagkväll. Hoppas morgondagen blir bättre, då ska vi spela bowling. 

POP

Nu har jag verkligen POP-fyndat. Jag har handlat en massa kläder för en spottstyver. Så fina mina barn ska bli nu. Tilda invigde sitt nya nattlinne redan ikväll. Och så fin var hon i det, trots att det egentligen var lite för retro för min smak.

Två urfina linnen blev det också. Kunde INTE låta bli trots att de var av en modell som jag just nu inte fyller ut, men kanske till nästa sommar *blink, blink*.