Min IKEA-bedrift

Efter att ha varit sjuka och nästan bara varit hemma, så höll barnen på att klösa ögonen ur varandra.
Så jag packade in alla tre i bilen och åkte en sväng till IKEA. Det tar nästan en timme dit så Tilda var nära upplösningstillstånd innan vi kommit fram.
Väl där började vi med att käka "lunch", varsin korv och barnen fick festis. Notan slutade på 25:-, helt ok.

Sen gick vi runt nästan hela IKEA. Barnen behövde en bokhylla till sitt rum. IKEA har ju en käck variant med backar, men jag tycker den är för dyr (900kr.). Men så hittade jag en annan variant, som var både snygg och billig. 195kr. kostade den och därtill köpte jag backar för 9kr styck.
Nu var ju bara frågan; Hur får man med sig en barnvagn, tre små barn som inte kan/vill gå OCH en tung bokhylla. Stod och kliade mig i huvudet en stund tills jag kom fram till att enda sättet att få med mig den var att hämta en varuvagn.

Den enda vagn jag kunde få tag i var en sån där låg vagn som är nästan omöjlig att köra med två händer. Vilken syn jag var där jag i sakta mak nästlar mig fram mellan hyllorna mot kassan. En barnvagn med en fyramånaders bebis, ståbräda med min 2½-åring och en kundvagn med bokhylla och min fyraåring sittandes ovanpå. Jag kan lugnt säga att folk kollade på mig med STORA ögonen!

Allt gick iallafall bra och jag lyckades få med mig både hund, barnvagn och bokhylla hem.
Kan ju tillägga att jag är grymt stolt över att jag lyckades med denna bedrift!

Och här är resultatet:


Bokhyllan

Tradera

Vad duktig jag varit nu och lagt ut en massa av barnens kläder på Tradera. Visst tog det sin lilla tid, men det extra utrymmet i garderoben blir inte helt fel. Dessutom skulle inte sitta helt fel med lite extra pengar till jul. Det värsta är bara att frestelsen brukar bli alldeles för stor att lägga en massa bud  på annat.
Traderaberoende? Nejdå, inte alls! *ser skyldig ut*

Doktor Död och Syster Smärta

Igår var vi på maskerad. Jag hade ingen större lust att gå, men vad gör man inte för att sambon ska bli glad? Frågan var bara; Vad tar man på sig när man i sista stund beslutar sig för att gå på maskerad?
Rota, rota i garderoben.
Skinnkjol, skinnkappa, ett svart linne, Dr. Martens och barnens doktorsväska till mig. Dessutom blek sminkning med synliga rynkor, grå ögonskugga och två ton hårgelé för att lägga luggen bakåt och håret i en knut.
Svärmors arbetskläder (som var för stora för henne) med karamellfärg på, munskydd, badmössa, leksakskniv och Dr.Martens till sambon.
Resultatet blev en lite skräckinjagande duo.

Maskerad

Längtan till sommaren

Sitter här och drömmer mig bort till sommaren. Eftersom jag var gravid i somras och dessutom gick över tiden så blev det ingen semester i somras, men nästa år ska vi åka en vecka till Danmark. Så kul vi ska ha! Jag har slutat amma då och ölen kommer smaka UNDERBART!!!!

PoolenMatplatsen

Rufsigt hår och pyjamas

Igår skjutsade jag mina stora tjejer till mormor och morfar för att få en chans att vila upp mig. Jag har varit förkyld i 3½ vecka nu och för 1½ vecka sen övergick det i akut bronkit. Ingen avlastning har jag haft heller så man kan väl lugnt säga att jag är som "ett ursketet äpplamos"(som mamma säger).

Idag har det bara varit jag och Freja hemma och vi har spenderat större delen av dan i sängen. Freja hade sin pyjamas på sig hela dan och själv har jag inte ens kammat håret. Men vad mysigt vi har haft och Freja har stortrivts med att bara ha en lugn dag med mamma.

Nu sitter jag här, fortfarande med rufsigt hår, och ska precis släcka tv:n.

Idag har varit en lugn, skön och bra dag!


En helt vanlig Svensson!

Ja, det är väl precis det man är om man börjar blogga, eller?

Varenda käft verkar ju blogga nuförtiden och varför skulle jag vara annorlunda?

Härmed inviger jag alltså mitt bloggande Svenssonliv och börjar blotta mig ÄNNU mer än innan. Alltid retar det nån.