BF!!!!!!

Och då gäller det inte Beräknad Födsel som är den förkortning som legat närmast till hands utan BarnFritt! Ikväll smet jag iväg 3 timmar mellan amningarna och gick ut på restaurang och käkade med en kompis. Helt underbart!! Tänk att få sitta tre timmar och tjöta utan att bli ständigt avbruten.

Så nu har jag verkligen fått ladda batterierna, vilket var riktigt välbehövligt efter en jobbig tid.

Rekordbantning!!! *varning för känsliga*

GI släng dig i väggen!!
Jag har denna veckan gått ner 2,5 kg på 1 dag, det måste ju vara nån form av rekordbantning?!
Och vad kallas då denna nya, effektiva bantning????

VINTERKRÄKSJUKAN!!!!!

Nä, fy sjutton, roligare kan man ha. Hela familjen spydde och sket i kors och vi som bara har en toalett. Dessutom lyckades Tilda få till en sån fontänspya så det träffade mig i ansiktet. Mitt på näsa fick jag en stor bit............. ja, vad det nu kan ha varit otuggat.

Men, men, nu är det över och nya spännande äventyr väntar! Tjohoo!

Nu får det väl ändå räcka?!?!?!

Sitter här med ett idiotömt bröst och mår pest. Det är nu SJÄTTE mjölkstockningen på 5½ månad. Alltså är det ens möjligt???
Kände igår kväll att det mjölken stasade lite i ena bröstet, p.g.a.  för liten bh, och inatt vaknade jag av att jag hade såååå ont och jag skakade nåt alldeles förfärligt och tänderna hackade så jag trodde jag skulle få hjärnblödning. Stapplade upp och tog en Ipren innan jag gick och la mig och väckte Michael så han fick lägga sig tätt, tätt och hålla om mig och värma mig. Till slut så kunde jag låta bli att skaka och fick sova en stund. Så inatt har jag ammat, ammat, ammat och masserat för att försöka få det att släppa. Blev lite bättre på dan, men jag har ändå känt mig hemskt sjuk hela dan.
Stackars mig!

Vilken underbar dag!!!

Var hos min vän Katarina idag och det visade sig bli en riktigt heldag. Lyckades komma iväg redan strax efter 9 så jag var i Gbg vid 10. Hemma hos Katarina busade barnen och hade jättekul medan mammorna tjötade om allt mellan himmel och jord, vi käkad mumsig lunch och sen bar det av till IKEA. Där hade jag även stämt upp med en tjej från Sjalbarn, så nu är jag ägare till en Bära Barn svartpeppar.

142369-21

På IKEA började vi med att fika (lite plåster på såren för Tilda eftersom det var för lång kö till lekavdelningen). Därefter gick vi till barnavdelningen där barnen stojade runt i säkert en timme. Jag shoppade även en sänglampa till Signe och fyra rosa ramar och en grön för att ha till förstoringar på barnen.

142369-20

En riktig toppendag blev det och vi var inte hemma förrän klockan närmade sig 7 och då var barnen trötta, trötta trötta.

GOTT NYTT ÅR!!!

Vi firade "ensamma" igår, bara våran lilla familj. Vilken underbar dag och kväll vi hade. På förmiddagen var jag och Tilda i Nolhagaparken i tre timmar, där vi lekte och tittade på djuren.
142369-18

Sen förberedde vi den trerätters middagen ihop, hela familjen förutom Freja som höll sig till sina leksaker.
Supén igår bestod av Vitlöksgratinerad hummer, Fläskfilé med dragon och Hasselbackspotatis och till efterrätt Kladdkaka. Vid tolvslaget skålade jag och Michael i Champagne och Tilda i julmust.
142369-19

Detta måste nog vara mitt livs bästa nyår!!